Når ting som er skjedd kommer på avstand, ser man at det meste kan bli positivt.

2009 var et oppbruddets og kaosets år, med sjokkerende og uventede dødsfall i nær familie, samtidig som man arbeidet seg gjennom et samlivsbrudd. Alle som har opplevd skilsmisse vet at den er slutten på en prossess som er gått over lang tid. Punktum på et liv og starten på et nytt. Imotsetning til det som er normalt, fikk jeg også influensa, og de andre omgangssykdommene jeg aldri bruker å få, pga at jeg var helt kjørt på felgen.
2010 har vært et “balsameringsår”, der egen helse ble satt øverst på prioriteringslista. Jeg fikk meg ny samboer, deretter ble det en flyttesjau som i ettertid viste seg å være noe av det beste jeg kunne gjøre for min egen helse. Man gror fysisk så fast på det samme stedet at man ikke evner å se sitt eget beste lenger. I 2010 realiserte jeg også gamle drømmer/ planer om viderutdannelse, som kommer til å fortsette inn i 2011 også.
Oppbrudd og forandring gir nye muligheter. Så 2011 synes å bli en fortsettelse av 2010, på mange måter. Selv om jeg aner noen småskjær i sjøen, så tror jeg det også snur seg til det positive.
Så med dissehåpefulle ord og tanker ønsker jeg dere alle et godt nytt år, og at dere må lykkes med de gode forsetter og planer dere måtte ha :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende