Kan en sykkeltur for to være spennende ?
Vi koker på kaffekanna, diskuterer hvor vi skal sykle  over frokosten og en kopp kaffe, før vi drar hjemmefra på den avtalte trasèen. Kaffekanne, kopper og passende niste medbringes. Man sykler sakte, prater om det en ser langs veiene, ler og flørter. Når man har syklet et passe stykke, finner man  en avkjørsel til en bortgjemt skogsvei og tar av innover skogen et stykke, sånn at man er avskjermet fra støy og nysgjerrige blikk.
Man finner frem den medbrakte nista, setter seg ned på medbragt sitte-/liggeunderlag og finner frem kaffekoppene. Maten og kaffen fortæres, man hiver noen klesplagg for å slippe sola bedre til, strekker seg ut og slumrer litt i varmen. Sløv kommunikasjon som passer til situasjonen, man kjenner vindpusten stryke over kroppen og tenner behovet for mer konkret stryking over den samme kroppen. Man snur seg mot den andre og innleder en stormkurtise som ender sånn som den skal, i herlig sex i naturlige omgivelser, og såpass grundig at man kvier seg for sykkelsetet etterpå.
Dette kalles å bruke naturen til det den skal brukes til; opplevelser og rekreasjon, eller sagt på en annen måte: ereksjon og reproduksjon :-)
Så tar man fatt på veien hjemover, og ved senere anledninger snakker man om da “vi var på sykkeltur, bare du og jeg, åååh hvor morsomt vi hadde det”  ;-)

Jaja, det er tider det……..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende